Nedělní

Nedělní

Anotace: Barevnost života 2023

Míchám barvy pusou
a rýsuji tužkou.
Je první den v dalším roce.
Ne, šedá mluví, ale nebojte se.
Bílá se klaní
i pro děti je krásné hraní.

Pastelky do ruky
nebo vodové barvy.
Já nevím. Miluji stíny.
Jsou neurčité jako břehy čiré.

Piji lehkost duše bdělé.
Okamžik hladí tváře milé.
Nechci se tvářit zasmušile.
Autor mkinka, 01.01.2023
Přečteno 77x
Tipy 17
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, Bufik, Kan, Psavec, Sonador, Stanislav32, kozorožka, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí