Listování atlasem mraků

Listování atlasem mraků

Ta slova už jsem někde slyšel
ten život už jsem někdy žil
.
v prastaré knihovně, kde roky plynou tiše
řadím své vzpomínky pod čtečku mikrofiše
.
a bez vodítka, jehož bych se zachytil,
s lupou co nějak nemá známý cíl,
.
po nocích v slabém světle svíce
snažím se k slovům najít tvář.
.
Však nemám souřadnice.
Autor TRlVlUS, 02.01.2023
Přečteno 131x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, Kan, Psavec, Frr, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné řádky.

02.01.2023 10:38:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí