Praze

Praze

Anotace: Barevnost života 2023.

S duší jít i s tónem knih.
Má tak být.
Někdy je lepší nemluvit
a tiše vůkol příst.

Jen otřít se o nohy
jako kočka, co skáče na krovy.
Tak dumám Prahou mou,
ať slova se stanou milou veličinou.

Hradčany přilnou vlnou.
Povltaví dojme duší zlatou.
Karel IV. věděl, proč má to tu rád.

Sním o pár století zpátky.
Inspirace cloumá vrátky.
Průvod přede mnou i jásot historie.
Praha je důkaz,
že češství imponuje.
Hrdost, krev v nás žije.
Autor mkinka, 03.01.2023
Přečteno 101x
Tipy 18
Poslední tipující: Bufik, Iva Husárková, kozorožka, Kan, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Psavec, Fialový metal, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je až dojemně láskyplně exotické!!! Mkinko milá* ST*

03.01.2023 17:23:10 | Frr

Ach, děkuji drahý.

03.01.2023 17:24:33 | mkinka

Praze vše...

03.01.2023 13:44:47 | Jan Kacíř

Ano.

03.01.2023 14:35:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí