Z Ruska mráz

Z Ruska mráz

Dostali sme rok zas,
ukázať, čo je v nás.
Zaslúžime si čas,
užiť pozemských krás?

Keď Európu zas raz,
bičuje z Ruska mráz,
a v Afrike hlad ďas,
chýba im UK klas.

Poďme si sťažovať,
chceme oslavovať.
Bezpečnosť našu snáď,
má v rukách Jaro Nagy.

My už chceme kľud mať,
svojmu sa venovať.
S ešusom v rade stáť,
to nie je pre nás, bľať!

Nesmieme zabudnúť,
akú podrážka má chuť.
Nesmieme už cúvnuť,
kanady si obuť!

Kôrku chleba snáď žuť,
pajšle, močku vypľuť,
domov mi v zázrak buď,
keď dom mení sa v suť.

Nesmieme poľaviť,
musíme sa ísť biť,
slobodne chceme žiť,
už lýzali sme im riť.

Radšej si nájdem kryt,
v Soviete nechcem byt,
Slobodu nahradiť?
Blbí sme jak gyt.

Jedna vec je istá,
celkom do zaista,
keď Rus UK získa,
Európa si píska.
Autor RoTa, 03.01.2023
Přečteno 93x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí