Samozvanci a ztroskotanci II

Samozvanci a ztroskotanci II

Anotace: dezolujte nás od té verbeže

Sbírka: Dva svetry

dezoláti to je banda
že se trochu nestydí
fialák jim to však nandá
ten v nich lidi nevidí

dezolát si klidně padne
ležet na dně je tak snadné

válčit za mír se mu nechce
kopni do něj zatím lehce

Autor Uličný, 03.01.2023
Přečteno 137x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí