Tu jsem

Tu jsem

Jdu ztichlým zimním podvečerem
a sníh mi křupe pod nohama.
Vítr se opřel do luceren,
sněží mi na kabát.
.
Myšlenky vlajou mi jak nitě.
Vlastně to není žádné drama.
Jenom, že v téhle realitě
zrovna teď nejsem rád.
.
Tak dej mi prosím ještě chvíli
pobývat ve Tvém požehnání,
ať posbírám všechny své síly,
které's mi odváděl.
.
A já všem na oplátku povím,
pokud mi slabost nezabrání,
co mi tam, za hořícím křovím,
pošeptal archanděl.

Zhudebněná verze mých přátel

Autor TRlVlUS, 04.01.2023
Přečteno 163x
Tipy 18
Poslední tipující: jenommarie, Stanislav32, Marten, Kan, Sonador, Bufik, Koala, Frr, Marry31, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkný blues...i hudební verze je fajn.

04.01.2023 17:37:46 | Marten

Skvělý!!!

04.01.2023 13:28:17 | Koala

No výborně* Pěkně zhudebněná báseň. Líbí se mi to.

04.01.2023 01:04:52 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí