...tak!...

...tak!...

Anotace: ...o světě kolem nás...

Je prach, tak zastavte vedra!
Zasaďte stromy, ty stín svůj dají.
Je hlad, tak chytněte vědra!
A naplňte krky v trochu jiném ráji.

Je strach, tak zadržte tanky!
A vlajky vyvěste hrdě v míru.
Je bída, tak na co jsou banky?!
K čemu lidé, když ztrácejí víru.

Je tma, tak rožněte světla!
Nechceme slyšet klapot podpatků.
Je plno, tak uchopte metla!
A vymeťte prosím ty tuny odpadků.
Autor Severka, 24.03.2007
Přečteno 306x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda, taky bych chtěla, aby byla spousta věcí jinak. Musíme asi začít od sebe...

24.03.2007 20:12:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí