Vzdor proti chřadnutí

Vzdor proti chřadnutí

Anotace: nemysl povidám nesmysl

Když lesknou se tvé oči

jak v muzeích drahokamy

tehdy se stydím brouzdat vzpomínkami

na dětství zkalené digihrami

 

Jsem to já. Ten na list tvé duše podepsaný

Jsem to já, teď odepsaný

na něhož hydra napřáhla svá chapadla

a nad hlavou mu krouží práškovací letadla

 

Podepři mě. Ať jsem silnější

Přesto ač probouzí se láska

Stále visí otázka

Budeš šťastnější?

Autor Equus przewalski, 09.01.2023
Přečteno 95x
Tipy 10
Poslední tipující: Bufik, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Marten, mkinka, Stanislav32, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička se mi líbí.

09.01.2023 08:16:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí