Jiná

Jiná

Vzpomínka rozčísla nebe jak meteor,
voní mi ozónem s příměsí kovu.
Tisíce plamínků chanuky bez menor
tlesknutím vyháním z mé hlavy znovu.
.
I když je zaplaším, zas se mi rozhoří
a příval vzpomínek do mysli zvěční.
Přemýšlím, jak moc jsme vnímali příkoří
v časech, kdy měli jsme důvod být vděční.
.
Dnes už mě tvůj úsměv v mysli zas konejší,
na tyhle věci chlap nezapomíná.
A i když s druhými budeme šťastnější,
jaká tys byla už nebude jiná.
Autor TRlVlUS, 10.01.2023
Přečteno 160x
Tipy 19
Poslední tipující: kozorožka, mkinka, Vivien, Bufik, Marten, Psavec, Fialový metal, Sonador, Kan, jenommarie, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

14.01.2023 11:12:03 | mkinka

**
Trefa!

být šťastnější / poznat "Jiná"

A pak raď živote ...

11.01.2023 22:57:31 | Vivien

Díky :)

11.01.2023 05:30:35 | TRlVlUS

umíš.. moc pěkné*

10.01.2023 11:42:29 | Sonador

Hezké

10.01.2023 08:56:25 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí