Procházka myslí

Procházka myslí

Anotace: Barevnost života 2023

Jdu po ulici a zpívám si,
jsem hodně přející.
Zastavím se a dívám,
myšlenky schovám,
aby neodnesl je průvan.

Dneska pršelo a cosi bolelo.
Mámě se zvýšil tlak.
Vidím jí stále mladou
a chci si na holčičku hrát.

Jeden telefonát.
Máme se rádi.
I k tomu je dobrý aparát.
Jsi daleko a máš samý chvat.
Stesk zabalil mě
a chtěla jsem si piškvorky hrát.

Jen jedno přání v písmenkách,
aby se zastavil trochu čas.
Zpomalit stárnutí
a slyšet stále mámin hlas.
Bože, pomáhej a žij v nás.
Autor mkinka, 11.01.2023
Přečteno 88x
Tipy 18
Poslední tipující: Sonador, Jan Kacíř, Fialový metal, Narragan, Dědek, Psavec, Frr, Kan, Vivien, Stanislav32, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Bože pomáhej...*** :-D* ST*

11.01.2023 22:05:34 | Frr

Díky

11.01.2023 22:07:34 | mkinka

To je moc pěkné, mkinko, citlivé. Cítím to také tak. :-)

11.01.2023 20:06:39 | kozorožka

Děkuji moc za podporu, drahá.

11.01.2023 20:11:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí