Harry

Harry

Ach, chudiatko Harry,
ublížený very,
čaruješ prúsery,
ako Potter Harry.

Blbo narodený,
prepychu hodený.
U mňa, v divom snení,
väčší chudák neni.

Viem chýba ti matka,
svetu kamarátka,
teraz v hrobe zkrátka,
obracia sa babka.

Braček ťa nešetril?
Na schodoch ti strelil?
Trofejami za kill,
újmu si vyžehlil?

Máš aj blbé meno,
Megane malé veno.
Vidíš to moc čierno,
rasizmus je shit, no.

Mohol si byť classy,
ísť príkladom asi.
Sudičkám nasral si!
You Aristocracy.

Edward ôsmi ti dal?
Radšej abdikoval,
Američanku vzal,
nazi podporoval.



Nazi habit si mal,
šašo na karneval,
Filip by ti dodal,
na holú, baby kráľ.


Ameriku nesúď,
veteránom skús buď,
zbytky mekáča žuť,
army Hero? Chcem bluť.

Victoria, Elizabeth,
Filip, Holmes or even Hamlet,
please forgive this, anal-fabet,
he’s just stupid, that’s what I get…
Autor RoTa, 14.01.2023
Přečteno 102x
Tipy 2
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí