Zkouším čarovat

Zkouším čarovat

Anotace: ...mno...jen sedm...

Zkusím čarovat...

Do velkého hrce pár kapek vody,
několik vlasů ztracených víl,
dobrou pověst zlého sluhy,
pár chvil o kterých jsem vždy snil.

Pár kapek krve z první panny,
celý nehet ukrutného draka,
několik lžiček slz od neurozené dámy,
drobek utrpení ukřižovaného člověka.

Trochu svého zlomyslného smíchu,
několik krutých vět přímo od srdce,
pár muších křídel, které unesla zemskou tíhu,
vše se dá do obrovského hrnce...

Po mnoho dní, a mnoho let,
mícháme a stále jen doufáme,
tolik času už je tento svět,
do nebe své duše posíláme...

Po těch mnoho let co věrně míchali jsme,
spatříme to co vykouzlit jsme chtěli,
každý uvidí to, v co věřit nejvíce chce...

Raději ten hrnec zvrhnu...
Autor Láďa, 24.03.2007
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosím oprav si hrubky....míchali jsme...a pár muších křídel, která unesla zemskou tíhu,...ta křídla..stř.rod

24.03.2007 22:16:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí