Hluk magistrály

Hluk magistrály

Anotace: Barevnost života 2023

Auta, smog i chvat.
Dívá se udivený pták,
co zabloudil o čtvrt století.

Hlavou trčí do oběti.
Vznáší se křídlem pevným.
Pod ním sanitka jede krokem rychlým.

Světla, prach i prázdno.
Zprávy hlásí polojasno.

Ptačí zpěv končí
a cítí vůkol chladno.

Lavičky plné bezdomovců.
To je též Praha.
Občas drsno.
Autor mkinka, 18.01.2023
Přečteno 144x
Tipy 20
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, kozorožka, Marten, Frr, šerý, Psavec, Květka Š., Fialový metal, Kan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano občas tak...jindy /ne/jinak**ST*

18.01.2023 16:52:39 | Frr

Moc děkuji.

18.01.2023 16:53:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí