Má naděje a víra mě dychtivě drtí kosti

Má naděje a víra mě dychtivě drtí kosti

Proč vše končí ,že ta láska nejde, podle plánu čím jsem jse provinil, jsem bože hoden nebo je na čas chcípnout, jak ten spraskanej pes miluji potají a mluvím jsi pro sebe, setkáme jse se lži a nicotou oči, mě stále pronásledují hlavně ,když je tma slyším vidím a cítím ,že maminko ,že máš šichtu 24 hodin teď jse mi chce plakat proč? proto ,že láska bourá mýty ,kdo ji má ten maže ,kdo nemá tak dychtivě ji chce urvat pro sebe a tak hormony jedou ,jak mašina bez uhlí, kouř a snad tiše držím hubu začnu u sebe a vím ,že čas léčí a najdu ptám jse vás a volám, přijdeš asi ne ,je konec nebo začátek alfa Omega, já přijdu přijď, tvoje skála díky.

Autor kmosa, 19.01.2023
Přečteno 76x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Kacíř, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí