Změkčilý rockový zpěvák smutní za ztracenou partnerku s přebytkem mužské energie

Změkčilý rockový zpěvák smutní za ztracenou partnerku s přebytkem mužské energie

Anotace: Univerzální Beatles píseň o lásce

.


den co den
sleduji z popelnice před vaším domem
tvé nevhodné chování


porno stehniska
těsně navlečená do něčeho růžového nebo květovaného
způsobují mému egu infarkt a silné kýchání

nevoď si domů kamarády!
ne, nevoď si do svého doupěte kamarádky!


cožpak už mě nemiluješ?

přitiskni chladivou dlaň na čelo
rozverně polož těžká ňadra na tvůrčí bordel mého pracovního stolu
strč mi do zadečku teploměr

minutu až minutu a půl si o mě dělej starost

naplň misku
natoč mi do pítka čerstvou kohoutkovou vodu
neboť já i křeček Ravenhurst jsme bez tvé pečující energie v koncích




.
Autor CORONATION, 20.01.2023
Přečteno 90x
Tipy 10
Poslední tipující: Ruda Štola, Marten, Sonador, Lighter, šerý, Fialový metal, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nej díla jsou ze života, protože nejde o ideje ale o děje...

20.01.2023 18:20:26 | Marten

Nepostradatelností vládnout nad vším. Jen to dobře naporcovat tak, aby si každý povšiml a mně zbyl, ten nejlepší pocit vyjmečnosti*

Někdo smutní a má rockový život, někdo se živí houslemi hraním po pohřbech. Osude tref se!

20.01.2023 14:43:04 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí