Fénix

Fénix

Drápy zarývá hluboko do kůže,

silně tlačí, ta bolest je tak ostrá.

Svými svaly svírá tělo objetím škrtiče,

zákeřně vychutnává si zvuk, jak kostra praská.

Jedem škorpióna paralyzuje celé tělo,

z očí slzy roní se do kaluže zklamání.

Na duši zrazu pocit chladu a šero,

nikdo neslyší to zoufalé volání.

Ta mrcha, jenž nese jméno Zrada však netuší s kým má tu čest,

odhodláním zachránit se ruce zatínají se v pěst.

Poslední střípky sebeúcty k obnovení síly mají velký vliv,

jako Fenix z popela povstává tělo odolnější než kdy dřív.

Autor Soliteria, 26.01.2023
Přečteno 109x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Frr, Marry31
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné a dobré.

21.03.2024 23:48:21 | mkinka

Skvělý tvor ten fénix

26.01.2023 10:40:54 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí