Trochu jsem...

Trochu jsem...

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Trochu jsem hýřil sny
Zdálo se mi
že jsem byl v Praze
a v Seminářské
potkal jsem Kafku
Vedl se s Baudelairem
............pod paží...
Něco si povídali spolu....

Trochu jsem hýřil sny
Zdálo se mi
že jsme je potkali spolu
když jsme se vraceli
od Vltavy domů
Tys byla zamlklá
a já měl jsem obavu
že setkání s nimi
bylo nešťastné.....
Cestou jsem vzpomínal
útržek hovoru
Bylo to pár vět
a pár zvláštních veršů
Snad o oblaku....?

Trochu jsem hýřil sny
Zdálo se mi
že nebylo to před mnoha lety
ale včera
Tys měla ty jarní květované šaty
a ve vlasech modravou stuhu
Chtěli jsme ještě do kina
ale pak vzpomněla si
jednu z těch knih
Tak jsme si
až k ránu předčítali
o LÁSCE
............a o Bohu
Pak jsme se spolu milovali
chutnali každý dotek
a prožívali rozkoš
............každého pohybu
bylo tak slastně....
......................
Pak jsi mi šeptala
ten verš o oblaku
co jsem si nevzpomněl
i těch pár vět
co leží tam někde v Seminářské
.............na chodníku...
Autor Těšínský, 25.03.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím Ti každé slovo.Ale neříkej,jestli si to vymýšlíš.
Stejně by to hezké zůstalo.

28.03.2007 21:06:00 | s.e.n

...trochu jsem...ne,nevím...

25.03.2007 00:28:00 | Lota

Kafka,co k tomu dodat víc?
Zajímavý,hezký

25.03.2007 00:23:00 | Vivi.~2

waaau,, ta se ti povedla. Nedávno jsem byla v divadle na Kafku..

25.03.2007 00:21:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí