Rychlíky

Rychlíky

V rychlíku do Popradu
padali jsme od smradu
a když jsem se sesunul,
cvak' jsem klikou o bradu.
.
V rychlíku do Žiliny
sypou se tu piliny,
myslel jsem že z mé hlavy,
naštěstí však z Míliny.
.
V rychlíku do Trenčína
celou dobu ječí na
mne nahluchlý důchodce,
Jestli už to je Čína.
.
V rychlíku do Komárna
usednul mi komár na
nos a když si zapálil,
hulil jako továrna.
.
V rychlíku do Zvolena
dřevění mi kolena,
naštěstí je průvodčí
na ty věci školena.
.
Nechci v shonu všelikém
rvát se vším tím rizikem.
A tak jsem se rozhodl
přestat jezdit rychlíkem.
Autor TRlVlUS, 28.01.2023
Přečteno 87x
Tipy 10
Poslední tipující: Bufik, kozorožka, Jeněcovevzduchukrásného, Tvbm, Psavec, mkinka, Stanislav32, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí