*-*Pozdravil tiše...

*-*Pozdravil tiše...

Anotace: ~~~~~~~~~

-------------------

~~~~~~~~~
Na kraji lesa
statný strom stojí
kdo půjde okolo
trochu se bojí
strom má asi duši
má hlavu i tělo
a proto se stromu
mluvit zachtělo.
Pozdravil tiše...
spíš listím zašumí
totiž nic jiného
ten strom neumí
proto se u něho
na chvíli postavím
a jenom lehounce
strom rukou pohladím.

On se jen zachvěl
ne,větrem to nebylo
to moje hlazení
prý se mu líbilo
a tak hned rozkvetl
květy prý pro krásu
a jeden mi zapletl
do mých vlasů.
Že tě mám obejmout?
Ne,to já nedělám
já si teď raději
s tebou popovídám.
Pak stromu řeknu
tak měj se fajn
příště ti na větev
ozdobu dám.

A strom mi zašeptal
já děkuji vám...

-----------------------
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 28.01.2023
Přečteno 83x
Tipy 18
Poslední tipující: Sonador, Bufik, šerý, Tvbm, Marten, Fialový metal, Frr, Helen Mum, Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vše je v pohybu, tráva, rostliny, a i živý strom.Zrychlené kamerové záznamy to jasně potvrzují.Pěkné:-)

31.01.2023 14:58:45 | Jeněcovevzduchukrásného

Krásné verše, Květuško :-))

28.01.2023 16:46:40 | Helen Mum

Bezva.

28.01.2023 14:43:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí