41 (let)

41 (let)

Anotace: Na melodii Plechový Ježíš, od Tří Sester

Už žádný pevný prsa
A růžový mladý dírky
Už se mi nechce prcat
A nepíšu básní sbírky

Ale zase mě baví práce
Někdy snad zdá se i skvělá
O víkend v lihu se ztrácet
Ačkoli zle mi to dělá

Večer za svitu loučí
Po stěnách honí se stíny
Ženy se se mnou loučí
Snad poznám i slasti jiný

Vždyť je mi přes 40
A tak cesta má směr k Návu stáčí
Už žádný exhibice
Už chci jen klid a mír

Však taky neni kam spěchat
Proto běh měním v chůzi
Pomalou klidnou a něžnou
Jako když tančí Múzy

Mý sny mi sbohem dávaj
"Co nestih jsi do teď už nedáš
Sice to není sláva
Ale stydět se nemusíš!"

Zouvám si těžký boty
A pantofle nohy zdobí
Tu druhou půlku mý cesty
Už půjdu jenom v nich

Z cíle pak stává se motiv
A věci který mi zlobí
Zaplaším velkými gesty
A v stáru shořím jak vích!
Autor jondys, 28.01.2023
Přečteno 122x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí