Můj svět vytrvale vítězí nad moji debilitou

Můj svět vytrvale vítězí nad moji debilitou

Co je to to slovíčko miluji tě chci žít plnohodnotný život chci jse tě dotknout ale mé srdenko  je stydlivé jak když přijde déšť spadne klec ty jse mi tiše směješ a já obranou formou kalkuluji že jse blázen šašek a psychopatická porucha nespím jen chci vám dámy a dívky ženy pomalu na mě nebo jse rosipu jak ten hrad bez písku mě vítězství a prohry života mě ženou dál a tak jsi říkám zas jsem o kus dál děkuji všem co mě drží pěsti a tak jdu dál nezajímá mě minulost žijí přítomnost budoucnost.

Autor kmosa, 31.01.2023
Přečteno 129x
Tipy 2
Poslední tipující: Lighter, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak vytrvale trval na své hlouposti, až se stal moudrým...

31.01.2023 12:27:07 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí