Zasněžený kámen v údolí

Zasněžený kámen v údolí

Na pole plné vran
tichounce chumelí,
díry z mých bodných ran
ucpal jsem koudelí
a stěží ovládám
tu bolest v zádech.
.
To co nás nezničí,
to prý nás zocelí,
krev barví jehličí
a já jsem v prdeli,
svůj funus odkládám
o každý nádech.
.
Ďábel má pergamen
a Bůh je daleko,
prý můžu u kamen
popíjet Prosecco,
stačí jen podškrábnout,
že se Ho zříkám.
.
Na pole plné vran
tichounce chumelí
pergamen rozerván,
zas další pondělí,
kdy nechám koráb plout...
a neutíkám.
Autor TRlVlUS, 31.01.2023
Přečteno 113x
Tipy 15
Poslední tipující: Tvbm, Psavec, Marten, Lexi, šerý, Kan, Fialový metal, Frr, Sonador, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné. Kolikrát si říkám, jak oblíbená destinace je prdel. Kdo tam nebyl, ani nežil. Nejhorší je jako trvalé bydliště :-)

31.01.2023 08:15:22 | kozorožka

Sdílím. *Trefné vyjádření, Kozorožko!

31.01.2023 13:10:59 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí