sonet věčného mládí

sonet věčného mládí

jen ti zmizí uhry z tváře
tak se začneš cítit staře
rychle jsme svůj život žili
mladý každý je jen chvíli

že čas plyne jako voda
opakovat zdá se škoda
naše krása už je v čoudu
těžko plavat proti proudu

to jsou zase prázdné fráze
žije se však s nimi snáze
to jsou zase plané rady
já chci být zas chvilku mladý
mládí nesmírnou má cenu
pro něj do pekla se ženu

Autor Uličný, 31.01.2023
Přečteno 118x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Tvbm, Fialový metal, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí