Malá doba ledová

Malá doba ledová

Anotace: ...

Na sklonku léta

načechraná paruka

podzimu

černo - hnědo - žlutá 

barva

rozlitá - v krajinu

 

V předsíni

jak v nebi

lampa

zlaté své nitky

rozpíná

 

A v krajinu se vlila

barva bílá - sněhová

zima

malá doba - ledová

a mrazivá kytička

v okno usedá 

 

Autor Bufik, 31.01.2023
Přečteno 75x
Tipy 7
Poslední tipující: Pablo Kral, Kan, Fialový metal, Duhová, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí