Moje slova jsou upřímné jako má čistá duše

Moje slova jsou upřímné jako má čistá duše

Mě noční šichty gratis mají smysl proč proto co tě nezabije to tě posílí ty zvedáš hlas a jsem ve střehu jako ten kůň oči na stopkách prosí o seno a pije z napáječky vodu kdybych nebyl debil dobře jse učil mohl jsem dělat ředitel tak makej pocitej těch pár grešli co bude neřeším ale vím co mi řekne hlas mého srdce zatím půjdu kláním jse ti bože ke tvým kolenam a vím že budu vstoupat pomalu po schodech k tobě než otevřu tvoji bránu nesmrtelných andělů a tak ať třeba chcipnu ať do mě uhodí blesk známá mi řekla pokud to utratis budu tě strašit všude mezi nebem a zemí něco je to je nadhled mého života a tak zaštěkal jsem jak ten pes sklopil ocas a odcházím pryč prosím mám jedno zbožné přání pohlaď mě vem mě za ruku nehledě na moji minulost dej mi lásku má carevno budu tě hledat i na konci světa budu jse rvát jen pro tebe díky skála .

Autor kmosa, 01.02.2023
Přečteno 111x
Tipy 2
Poslední tipující: kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zpověď i modlitba v jednom. Pěkné

02.02.2023 09:57:44 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí