*-*Takové fialky

*-*Takové fialky

Anotace: ~~~~~~~(:-)~~~~~~~

...............................

~~~~~~~
Půjdu ti můj milý
půjdu ti naproti
snad se mi někde
má láska neztratí
je jako ze zlata
a chutná po medu
zapomenout na tě
ne,to já nesvedu...
večer se posadím
jenom tak do trávy
motýl mi z jetele
o tobě vypráví
že jsi sem chodíval
jen trhat fialky
a přitom jsi myslel
na jiné,na holky.

Takové fialky
hned vonět přestaly
a všichni motýli
pak jinde přespali
prý někde ve vřesu
se balí do křídel
ráno je probudí
až letka včel...
ještě si vykouzlím
medové pastelky
aby byl každý květ
dost sladký pro včelky
bylinám pak dýchnu
léčivou moc
ať jste všichni zdraví
do velikonoc...
.....................
~~~~~~~

Autor Květka Š., 02.02.2023
Přečteno 80x
Tipy 18
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Bufik, Psavec, šerý, Marten, CULIKATÁ, Sonador, Helen Mum, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké

04.02.2023 14:45:18 | Stanislav32

Moc pěkné

03.02.2023 00:50:23 | Bufik

Krásné, Květuško, zní mi jak lidová píseň, ještě melodii by to chtělo... Moc se mi líbí Tvé psaní :-)

02.02.2023 19:27:46 | Helen Mum

:-) moc děkuji a jsem ráda...

03.02.2023 18:46:42 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí