Co Vám je do toho?

Co Vám je do toho?

Nemám ráda lidi,

co ve věcech pídí,

o čem nic neví,

v tom rádi slídí.


Rýpají v hovně,

velice usilovně,

nakydají hnůj,

hlavně že je tvůj.

 

Až vyšťárají drby,

i ze staré vrby,

roznesou pomluvy,

bez jediné omluvy.

Autor Xiana, 02.02.2023
Přečteno 165x
Tipy 10
Poslední tipující: Kan, Psavec, Bufik, šerý, mkinka, Narragan, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ti, co rejpaj v hovně,
chodí někdy rovně?

03.02.2023 15:59:59 | Špáďa

A když se prokáže, že to byl jen kec,
je z toho srandy kopec.
Však stihl dost škody napáchat.

02.02.2023 21:07:27 | Narragan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí