Balada o obchodním cestujícím

Balada o obchodním cestujícím

Ve měste Osaka
zvrhli mi do saka
půl litru saké.
Saké? A jaké?
.
Říkali prý, že
pochází z rýže,
teď mi to sako
slimáček líže.
.
Nežli se ztratím
půlnočním vlakem,
slimáček zatím
sjíždí se sakém.
.
Sakém se sjíždí
sakem mi sjíždí,
brzy ho cítím
uprostřed hýždí.
.
A než se svalí
od hýždí k kulkám,
zatínám svaly...
a je z něj půlka.
.
Baladu skončím
u sklenky vodky,
hned jak si skočím
převlíknout spodky.
Autor TRlVlUS, 05.02.2023
Přečteno 94x
Tipy 5
Poslední tipující: kozorožka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to spíš balada o slimáčkovi? :-)

05.02.2023 18:42:24 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí