Anděl při mě stál

Anděl při mě stál

Anotace: Barevnost života 2023

Vím, ten křížek mě zachránil.
Bůh přistoupil a pohladil.
A tak jsem dostal šanci,
když už jsem to vážně vzdal.

Bude dobře, anděl šrámy zalátal.
Jo, pak nemocnice.
Nedávali mi šanci,
že budu chodit.

Brečel jsem
a zázrak byl mi dán.
Vyprávím příběh,
aby i ten v nejtemnější chvíli šel dál.

Občas to tříská i drsný krach.
Ale to jediné je pravé.
Bůh drží a má rád.
Víra je klad.
Věřte se mnou a přežijete pád.

Kdekdo tvrdí, že chlapi nepláčou,
ale ten neví, co je život v nás.
Každý potřebuje pohlazení,
i když spílá na všechny strany.
Má hvězda přišla a jsem rád tady.
Aleluja má vnady.
Autor mkinka, 05.02.2023
Přečteno 125x
Tipy 17
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kan, jort1, Tvbm, Psavec, šerý, Stanislav32, Fialový metal, Imaginant, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víra je dar

05.02.2023 21:01:00 | Stanislav32

Ano.

05.02.2023 21:40:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí