ze mě tře se ní

ze mě tře se ní

Anotace: padni komu padni

Sbírka: Dva svetry

zem se třese noha dupe
na hlavu nám padá svět
nepohne se co je tupé
hloupost nelze vrátit zpět

jen se třeste strachem vzteky
vydávejte hrůzné skřeky

ať si pukne zemské jádro
zase vstane vše co padlo

Autor Uličný, 06.02.2023
Přečteno 146x
Tipy 6
Poslední tipující: Lighter, Psavec, rybka, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí