...toužím po Tobě...

...toužím po Tobě...

...kotě...
...ale nemúžu Ti psát...
...možná sama nevíš...
...co by sis chtěla přát...

...vypadl jsem z kruhu
...můžu drátem hřát...
...buchty se kolo mĕ točí...
...co víc jsem si moch přát...

...buchty se kolo mĕ točí...
...nemyslím na sebe...
...všechny bych vymĕnil...
...za chvíle u Tebe...

...vím, že je již pozdĕ...
...můžu bycha honiti...
...sám jsem si to posral...
...dožiju sám v prokletí...
Autor Czoboly, 08.02.2023
Přečteno 102x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí