*-*Vločky jim do klína padají

*-*Vločky jim do klína padají

Anotace: ~~*~*~*~*~*~*~~

~~~~~~~~~

************************
Chodili spolu
co noha nohu mine
a taky jen tak,ruku v ruce
šli cestou parkem
podél holých stromů
proč něco už nezelená se?
A pak si sedli na lavičku
i když jim chladno bylo
najednou něco z nebe
bílou jim radost udělalo...

Vločky jim do klína padají
a šedivé vlasy zdobí
ti dva na lavičce se usmáli
vzpomněli na své mládí,
jak stavěli si sněhuláka
co místo nosu rampouch měl
na hlavě z novin čepici
prý raději by klobouk chtěl
/my ale žádný neměli/...

Tím skončilo moje vzpomínání
on uvidí...je zima mé paní
a tak šli zase „ruku v ruce“
ohřát se spolu tam do hostince.
Dali si velkýho frťana
a párek s křenem a hořčicí
doma si zpívali až do rána
jako dva puberťáci...
A sníh si padal dál a dál.

............................
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 08.02.2023
Přečteno 94x
Tipy 16
Poslední tipující: Koala, isisleo, Iva Husárková, Marten, jenommarie, Stanislav32, Frr, zdenka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký.

11.02.2023 18:24:27 | Koala

Pěkné Květuško *:)

08.02.2023 21:02:16 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí