Usnula

Usnula

Zavřela víčka, že oddá se snění,
snad jí to alespoň na chvíli změní,
třeba jen vteřinu bez tohohle světa,
„Zavřela víčka“ poslední věta…

Nečeká ráno, na ty co sní,
ač je to jediné, co někdy smí,
ač je sny probouzí a ráno uspává,
někdy to prostě jen smysl moc nedává.

Usnula, a teď se jí chvějí koutky,
ve všech našich snech jsme vlastně loutky,
a ráno nám stejně daruje cítění,
že beze snů, se vůbec nic nezmění.

Ulehla, usnula, začala snít,
o tom co neznala a může mít.
Autor Křemen, 11.02.2023
Přečteno 104x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Iva Husárková, Sonador, Marten, J92, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně se mi líbí.

12.02.2023 20:28:25 | mkinka

Děkuji

12.02.2023 20:29:28 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí