pro něco víc než jen zájem

pro něco víc než jen zájem

Anotace: ... Hledám něco jiného.

Chovej se zhůvěřile. 
Holka moje.
Pořád na to máš.

 

Máš v sobě živly.
Prudký oheň.
Voda nabíjí tě energií.
Oni to vidí.


Máš hloubku svých řas.
A rozpustilost úsměvu.
Chtěli by to zachytit.


Nepustit.

 

Jen pro něhu.
Jen pro něho.

Autor Loveless, 12.02.2023
Přečteno 103x
Tipy 15
Poslední tipující: Karolínka, Frr, Stanislav32, Marten, Kan, Sonador, Narragan, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí