Zimní Peloponés

Zimní Peloponés

Nad masív peloponéský
ledový z moře vítr vane.
.
Vycvičím tělo pro mé ski,
než v kopcích Peloponésu mě zří
peloponéští poloostrované.
.
U sportuchtivých poloostrovanů
vyvolám jistě pozdvižení
pro mé telemarky a kristiánky.
.
A krev se ve mě pění,
když představím si, až uhranu
.
peloponéské poloostrovanky.
Autor TRlVlUS, 13.02.2023
Přečteno 94x
Tipy 8
Poslední tipující: Bufik, kozorožka, J92, Kan, Psavec, Karel Letník, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí