Dnešek

Dnešek

Pocity a touhy,

kam jinam směřují.

Co cítí ona,nebo já

proč všichni se usmějí?

 

Chemie, srdce i mozek

Proč přijdu si jak škopek 

Co nemám nebo mám 

Na "něco" uvnitř jsem prostě sám 

 

Emoce a city

pro zlost jsou a na obtíž. 

Jak se jich zbavit,

Či někde pochopení najít. 

 

~

Autor Protos1182, 14.02.2023
Přečteno 80x
Tipy 9
Poslední tipující: Vivien, Marten, Psavec, šerý, Guldrun, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí