Poskočenie hodín

Poskočenie hodín

Tep si nevie vybrať,
V ktorom rytme ide ďalej písať túto skladbu.
Zdá sa,
že slaďák sa už zunoval.
Ale tieto šialené skoky
spôsobujú arytmiu, láska.
Preskakujú mi ručičky
Z desať na dvanásť,
Z nás do nás.
Autor Guldrun, 14.02.2023
Přečteno 98x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, šerý, Vivien, Stanislav32, Fialový metal, Psavec, Kan, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí