Sůl

Sůl

Anotace: Barevnost života 2023

Venku prší
a vlhkost chodí duší.
Úzkosti se spouští
a uvolňují jako svatý grál.
Myšlenky proudí
a láska je čistá
i rozumí, kdo má rád.

Maruška nese sůl
a nesměje se jen na půl.
Rozpustí své vlasy
a dá náruč.
To je poklad
i záruka na věčné časy.
Slza dojetí.
Symbol krásy.
Autor mkinka, 17.02.2023
Přečteno 71x
Tipy 16
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, Kan, Stanislav32, Psavec, Frr, Sonador, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí