Šepot

Šepot

Šepot pomalu se táhl kdesi
Mezi stíny co delší stále
Jak drápy tnuly v světle slabém
Trhlinky roztodivných sugescí

Ozvěny těch zvolných slov
Po nocích těch kyprých v barvě
Plíží se kol sluchu právě
Když z mozku zbyl mi zpustlý rov

Tak strohé v tmách to zaklínání
Jak těžký vzduch když tíhou svou
Rdousí vzpomínkou ztracenou

Přízrak strašný se nad mnou sklání
Však když ohlédnu se za ním
Skryt v tmách se mého zraku straní
Autor Evžen Zachariáš, 17.02.2023
Přečteno 101x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Koala, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně pěkné.

20.02.2023 21:45:51 | mkinka

Pěkné. Zajímavá měnící se forma.

18.02.2023 13:50:45 | Koala

Pěkně vypracované verše. Líbí se mi to*

17.02.2023 15:29:50 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí