Jsi to Ty...

Jsi to Ty...

Anotace: :-(

Jsi to Ty,
O kom chci teď psát,
Jsi to Ty,
Komu chci své srdce dát…

Jsi to Ty,
Kdo mě ve vlasech něžně hladí,
Jsi to Ty,
Kdo mě v noci tak hezky svádí…

Jsi to Ty,
Koho tak moc miluji,
Jsi to Ty,
Koho si ve snech představuji…

Jsi to Ty,
Komu bych chtěla říct nespočet krásných věcí…
Ale copak můžu?
Když Ty nechceš,
Abychom byli spolu…

Jedna noc za týden nestačí,
To mi věř…
Nenahradí ani z poloviny tolik bolesti,
Co mám v těch, občas nekonečných, dnech…

Proto to chci skoncovat…
A konečně Tě přestat milovat
A zbavit se těch pitomých vzpomínek na Tebe…
Zatím mi to ale nějak moc nejde. :-(
Autor Jitul, 25.03.2007
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký vyjádření pocitů...
jinak vím,že je to těžký zapomenout ikdyž víš,že bys měla:(držím pěstičky..

27.03.2007 20:33:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí