Pražská

Pražská

Anotace: Barevnost života 2023

Nepřebíhám magistrálu.
Život míchám bez žurnálu.
Jsem myška, co si cestu hledá,
i když občas jí potká zrada.

Srdce tluče v žáru naděje.
Ach, každý strom rozehřeje.
Povím mu pohádku,
že ráj je v srdci kostela.

Náměstí Míru jsem právě projela.
Nálada klokotavá a tak to bývá.
Už se hlásím a píšu jako střela,
co chrlí lásku a vniveč nepouští slova.

La a la.
Dlažební kostka není mokrá.
Šlape po ní noha plně suchá.
Do dne tedy tra dá.
Autor mkinka, 21.02.2023
Přečteno 62x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Kan, Psavec, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tradá tradáá-/no vím/-člověku to nikdy nedá*** :-D*

21.02.2023 12:01:05 | Frr

Moc děkuji,frr.

21.02.2023 12:22:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí