Tak, nevím.

Tak, nevím.

Nalej mi sklenici, řádně a plnou,

zapít chci bolest a žal.

Valil se na mě mohutnou vlnou,

když ďábel tancoval.

 

Strhla se bouře, do noci tmavé,

přinesla strach a brala naději.

vichry přihnaly se dravé,

tak dolej mi, sklenice dvě – raději.

 

Tak, jako bolest, zmizel i žal,

jen zůstalo truchlivé ráno.

Když jsem se z okna díval,

všude klid, a já měl rozestláno.

Autor Kan, 21.02.2023
Přečteno 77x
Tipy 17
Poslední tipující: Tvbm, Dreamy, Bufik, Marten, Psavec, Frr, Fialový metal, šerý, petrzal, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsáno

22.02.2023 01:22:17 | Bufik

Moc pěkně děkuji.

22.02.2023 12:00:41 | Kan

Pěkně napsáno

21.02.2023 12:08:02 | kozorožka

A já, pěkně děkuji. :-))

21.02.2023 12:21:43 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí