Praze

Praze

Anotace: Barevnost života 2023

Stromy mávají
i rychlá chůze kyne.
Přijdou chvíle nové.
Hradčany jsou démantem
v srdci Evropy.
Ruch léčí záplaty.
Matička pohladí bradu.

Snad středa.
Káva sytí bez dotazu.
Jsem naplněná a život palbou beru.
Za mnou šumí stromy.
Jo, nejsem na maděru.
Autor mkinka, 22.02.2023
Přečteno 71x
Tipy 18
Poslední tipující: kudlankaW, Bufik, danaska, Stanislav32, kozorožka, Kan, Lůca, Psavec, Frr, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí