*-*Mlsáte?A rádi?~

*-*Mlsáte?A rádi?~

Anotace: :-)~~~~~~~~~~~~~

........................
~~~~~~~~~~~~~~
MŇAM--
co si milá asi tak dáme
a co když si spolu zamlsáme
MLSÁNÍ–
neplatí jenom na sladkosti
i jiné způsobí fůru radosti
TŘEBA–
sladké polibky s příchutí jahod
ty každé lásce přijdou vhod
ANEBO–
zmrzlina z její dlaně malé
a tak dále a tak dále a tak dále
A TAKY–
on moc rád z dívčího pupíčku
zbaští i tu sladkou třešničku
ALE–
jeho vousy tak strašně lechtaly
že se ti dva místo toho mlsání
VÍTE CO ?
…chechtali a chechtali
a líbali…a…a…a…

****************************
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 22.02.2023
Přečteno 61x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, šerý, Bufik, jenommarie, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně jsem si pohrál s tvým úsměvem*

23.02.2023 01:49:02 | šerý

No to je krásné Květuško a úsměv jsi mi vyladila** děkuji a krásné dny TI přeji. :)

22.02.2023 20:15:09 | jenommarie

Jé.

22.02.2023 16:28:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí