Sestra

Sestra

Anotace: ...

Nevidím pláč
a neslyším křik
Necítím smrt
vždyť bude už klid

Necítím bolest
než duše se ztratí
Když práci mojí
korýš teď klátí

Pokývám hlavou
"jak já s tebou cítím"
"Poledne, konečně!"
na oběd řítím

Šatičky bílé
jak nevěsta nevinná
Hrabu se ve sračkách
vždyť je to rutina

Moc dobře vím
co za čas mě potká
Ať je to rychle...!
má nevěsto krotká
Autor rohypnol, 25.03.2007
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: sophia92
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozor vAROvání
Asi
Rohypnolem
Oblouzněn ?

třebA
psychiatR
a nebO ?

26.03.2007 11:40:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí