Kohout

Kohout

Anotace: Barevnost života 2023

Potkala mě sousedka,
že její kohout skoro štěká jako pes.
Ach, já vím.
Je slyšet na celou ves.

Jde školka a dívá se,
jak milostpán honosí se.
Peří nadmuté.
Slepičky seřazené.

V životě jsem to neviděla.
Snad reinkarnace psa
a nebo fenka ho to naučila.

A tak si povídáme
i stanice utíkají.
Den prchá do nadějí.
Myšlenky se objímají.
Sousedé si pomáhají.
Autor mkinka, 23.02.2023
Přečteno 80x
Tipy 16
Poslední tipující: Koala, Bufik, šerý, V.N.Losinský, CULIKATÁ, kozorožka, Stanislav32, Frr, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná je to syn plymutky a pudla...

24.02.2023 11:37:40 | Koala

Asi ano.

24.02.2023 11:59:40 | mkinka

mkinko-to je dobrý.. ST*

23.02.2023 18:54:44 | Frr

Alespoň víš naše téma se sousedkou. Na vesnici je kohout důležitý.

23.02.2023 19:09:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí