Anděl na levém rameni

Anděl na levém rameni

Řekni mi anděli,
kolik máš denně se mnou práce,
než znaven usínám.
.
Prý jste to věděli,
že budu chtít své vstupné vracet
a zavřít krám.
.
Vedeš mě za okraj mých sil.
Už nemám, kde bych bral.
Zas mlčíš. Proč?
.
Prý abych víc se naučil,
jak chutná stesk a žal.
Tak už tam vkroč
.
a vyřiď jim, že i když víra má je měkká,
dnešek jsem odevzdal. A další zítřek
čeká...
Autor TRlVlUS, 24.02.2023
Přečteno 127x
Tipy 15
Poslední tipující: Kan, Fialový metal, Koala, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, kozorožka, Špáďa, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ano, čeká :) A Anděl strážný v pohotovosti.

24.02.2023 14:21:49 | Narra

Skvělý!

24.02.2023 12:37:49 | Koala

K mání su, usínám.
Slad zve do makrel… a malér, kam odevzdals?
Má vydá lemra marmelády vám
i nemá ranže než na rameni.

24.02.2023 01:45:03 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí