Sen

Sen

Od řeky zaslechl jsem
píseň tak tichou, tklivou.
Chvatně se rozhlížím,
odkud ji vítr vane.
.
Pro kroužky na hladině
děti z mostu plivou
a na protějším břehu
vidím své milované.
.
Volám na ně a vstávám,
spěchám most přeběhnouti.
Vidí mě, mávají mi
a já se usmívám.
.
Však dřív, než stanu na něm,
most s rachotem se hroutí.
Potom se ze sna budím.
Dávno vím, že jsem sám.
Autor TRlVlUS, 25.02.2023
Přečteno 117x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Emily Říhová, Psavec, šerý, Kan, paradoxy, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí