*-*Až bude léto jak má být

*-*Až bude léto jak má být

Anotace: (:-)~~~~~~~~~(:-)

..........................

~~~~~~~~~
...sluníčku prominu
schovám se do stínu
koupím si zmrzlinu
tu s chutí citronu
...prominu že pálí
až mi záda spálí
do bazénu skočím
řádně se namočím
...pak lezu nahoru
jak žába z lavóru
na trávě se suším
záda pálí,bručím

...sem tam zaburácí
schovají se ptáci
ovoce se ztrácí
jak je kroupy bací
...občas svatý Petr
uplete si svetr
a mně deštník podá
z nebe prší voda
...sluníčko nehřeje
trochu zima mi je
záda už nepálí
dobře jsme mazali

Až bude léto jak má být
co víc můžu asi chtít
posedět si v chládku
mít foto na památku.

To se budu mít.

,,,,,,,,,,,,,,,,
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 25.02.2023
Přečteno 66x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, Helen Mum, Bufik, Frr, Marten, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jejda..paráda..letně oděná**:))

25.02.2023 20:40:21 | jenommarie

Pěkná letní vize. Bez studených noh a televize.
Ta ilustrace je... no, zkrátka nádherná*

25.02.2023 14:59:51 | šerý

Hladíš jako vždy.

25.02.2023 14:59:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí