Jak dál...

Jak dál...

Ještě je cítit
spálené peří
a hrudka popela
malinko hřeje.
.
Nedá se svítit
a už se šeří.
Popel jde doběla,
kam tohle spěje.
.
Ne, nejsem při síle,
ačkoliv musím
a každá z básní
může být poslední.
.
Jak čelit přesile..
Poslední zkusím,
než noc se zjasní
a nebe rozední.
.
Zadusím svíce
a budu šetřit slovy.
Snad ve tmě dostanu
odpověď, co jsem chtěl.
.
Jestli se více
podobám fénixovi,
nebo jen havranu
co shořel na popel.
Autor TRlVlUS, 26.02.2023
Přečteno 107x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, šerý, Psavec, Marten, Kan, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jaj...to je temnota ;))

26.02.2023 07:23:23 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí